top of page
  • Qendra e Shëndetit

Kulaq gështenjash me kanellë e sheqer kokosi

E mbani mend kohën kur ishit te gjyshja dhe ajo përgatiste kulaq me gështenja?! Thjeshtë shtoni kanellë dhe sheqer kokosi dhe kulaqi bëhet i mahnitshëm!


Përbërësit për 2 porcione:

  • gështenja të ziera (p.sh. të ziera një natë para)

  • sheqer kokosi (opcionale mjaltë)

  • kanellë


Përgatitja:

  • Koha e parapërgatitjes: minuta

  • Koha e gatimit / pjekjes: minuta

  • Koha e pritjes: - minuta


Hapi i parë

Preni gështenjat në mes dhe me një lugë çaji nxirreni jashtë në një enë.


Hapi i dytë

Shtoni sheqerin e kokosit, aromatizoni me kanellë dhe pëzjeni të gjithën.

48 Ansichten0 Kommentare

Ähnliche Beiträge

Alle ansehen

Commenti


bottom of page