top of page
  • Qendra e Shëndetit

Pasta Bloodroot, Bari Indian dhe Formula e Shërimit


Të gjitha këto produkte në thelb mund të arrijnë të njëjtën gjë. Kur përdoren në vend, ata janë në gjendje të heqin plotësisht kanceret malinje dhe jo malinje të lëkurës, nishanet, njollat ​​e mëdha dhe njollat ​​e tjera të lëkurës të tipit të rritjes. Kur një sasi e vogël aplikohet në një nishan, për shembull, rreth një javë më vonë nishani, së bashku me rrënjët e tij dhe depozitat toksike, shkarkohet nga lëkura dhe bie. Edhe tumoret e mëdha kanceroze dalin në një copë, pa pasur nevojë për kirurgji.


Formula e Shërimit gjithashtu mund të merret brenda dhe ka përfitime të shumta shtesë. Kanceret, për shembull, që nuk janë të vendosur në lëkurë mund të eliminohen përmes përdorimit të brendshëm. Nëse keni ndërmend t'i përdorni këto barëra vetëm për përdorim lokal, Bari Indian më pak i shtrenjtë është i mjaftueshëm.


Kujdes: Kur aplikoni Barin Indian, jini shumë të kujdesshëm që të mos e përdorni shumë ose mos e vendosni në pjesë të lëkurës që nuk kërkojnë ndonjë trajtim. Kloruri i zinkut që përmban mund të shkaktojë dëme serioze në lëkurën e shëndetshme. Pasta Bloodroot nuk përmban zink dhe mund të jetë më pak agresive.

 

Burimet e artikullit:

  • Timeless Secrets of Health and Rejuvenation - Andreas Moritz

2 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page