top of page
  • Qendra e Shëndetit

Pfaffia dhe Black Cohosh (Për Gratë)Pfaffia (e njohur edhe si Xhenseni Brazilian ose Suma) është shumë efektive për problemet menstruale, simptomat e menopauzës, diabetin dhe çdo problem tjetër hormonal. Cohosh i zi është një nga produktet natyrore më efektive për menopauzën. Ndihmon në zvogëlimin dhe madje ndalimin e skuqjeve të nxehta dhe shqetësimeve të tjera gjatë ndryshimeve hormonale të një gruaje (shih artikullin "Qëllimi i menopauzës").

 

Burimet e artikullit:

  • Timeless Secrets of Health and Rejuvenation - Andreas Moritz

0 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page