top of page
  • Fisnik Komoni

Pyetjet sekrete për një jetë të shëndetshme

Aktualisiert: 21. Feb. 2023


Sa më shumë t'u përgjigjeni këtyre pyetjeve me "PO", aq më shumë shëndet do të keni.

Sekreti i një jete të gjatë pa sëmundje dhe dobësi më në fund u zbulua!


Çdo dite

Çdo dy jave

  • A kam bere Saune?

1 herë në vit ose sipas nevojës

Sa më shpesh të jetë e mundur

  • Pushime ne det

  • Pushime në male

 

Burimet e artikullit:

  • Qendra e Shëndetit


221 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page