top of page
child-1548229_640.jpg

Sëmundje mendore
ADHS - Hiperaktiviteti

Gjithnjë e më shumë fëmijë vuajnë nga ADHD këto ditë dhe po trajtohen me ilaçe të diskutueshme ADHD. A është vërtet e nevojshme? Ju mund të gjeni artikuj interesante në lidhje me të këtu.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page