top of page
Image by Ali Hajiluyi

Sëmundjet

Sëmundjet kardiovaskulare

Nëse sistemi kardiovaskular dhe enët e gjakut nuk mund të funksionojnë siç duhet, kjo shpesh ka pasoja të mëdha. Këtu do të gjeni një përmbledhje të masave holistike.

• Arterioskleroza
Presioni i lartë i gjakut
Kolesteroli
• Goditje në tru
• Sëmundje tjera kardiovaskulare

bottom of page