top of page

Biblioteka

Vaksinimet

Këtu do të gjeni informacione mbi vaksinimet dhe këshilla për vendimet individuale të vaksinimit, përfshirë efektet anësore të mundshme të vaksinimeve.

• Kanceri i qafës së mitrës (HPV)
• Vaksinimet kunder gripit
• Vaksinimet

vaccine-5909944_640.jpg
bottom of page