top of page

Biblioteka

Naturopatia

Këtu do të gjeni informacione në lidhje me naturopatinë, siç janë pastrimi i zorrës së trashë dhe pastrimi i mëlçisë, por gjithashtu edhe për alternativat ndaj mjekimit dhe shumë terapive të tjera naturopatike.

Vajra esenciale
Rekomandimet mjeke alternativ

• Mjete alternative
Alternativat ndaj ilaçeve
• Trajnime
• Format e trajtimit
Pastrimi i zorrëve
• Diagnostifikimi
Kura shëndeti
• Naturopatia shpjegon
Ayurveda

Mjekësia Tradicionale Kineze (TCM)

bach-flowers-3144611_640.jpg
bottom of page