top of page
Woman taking nutritional supplements in the form of pills while sitting with smart phone a

Ushqimi

Suplimente ushqimore

Suplementet ushqimore ndihmojnë në mungesat e substancave ushqyese dhe vitale dhe mund të përdoren individualisht. Në këtë përmbledhje ne paraqesim më të mirët.

• Algat   • Antioksidantë   
• Kapsaicina   • Kurkumina   
• Bimë medicinale   • MSM
• Informacione për suplementet e ushqimit
• Omega 3   • Pluhur bimor   • Prebiotikët
• Probiotikët   • Proteinat pluhur
Shtesa të tjera ushqimore

bottom of page