top of page
Image by National Cancer Institute

Sëmundjet

Sëmundjet kancerogjene

Kanceri dikur ishte një sëmundje e rrallë. Sot të gjithë njohin një të afërm që ka kancer.

Jeta përtej kancerit fillon këtu. Merrni informacionin që ju nevojitet për t'u kujdesur për shëndetin tuaj, gjeni këtu informacione të besueshme për veten tuaj dhe për të ndihmuar të tjerët.

• Kanceri i gjirit
• Kanceri i zorrës së trashë
• Këshilla ushqyese për kancerin
• Diagnostifikimi i gabuar
• Parandalimi i kancerit
• Kanceri i prostatës
• Informacion mbi kancerin: parandalimi i sëmundjes

bottom of page