top of page

Rreth nesh

Qendra e Shëndetit informon për të gjitha temat që kanë të bëjnë me shëndetin dhe ushqimin.

Portali shëndetësor Qendra e Shëndetit është pozitive, kritike dhe e orientuar drejt zgjidhjeve! Shëndeti përfshin gjithashtu një jetë të përmbushur dhe kështu të lumtur ...

Qëllimi i ofertës

Ne ofrojmë informacion në lidhje me shëndetin dhe ushqimin në mënyrë laike (tekste dhe video). Duke përdorur video gatimi, përdoruesit tanë mësojnë në një mënyrë praktike se si përgatiten ushqime të shëndetshme. Duke përdorë formularin e kontaktit mund të bëhen pyetje që do të marrin përgjigje menjëherë dhe individualisht nga ekipi editorial.

 

 

Temat tona

 

Ne botojmë artikuj dhe lajme të reja interesante pothuajse çdo ditë rreth temave:

 • Koncepte natyrore për sëmundjet dhe ankesat kronike

 • Ushqimi i shëndetshëm

 • Koncepte dhe udhëzime moderne detoksifikuese dhe doracak për kura pastruese

 • Rezultatet e hulumtimit aktual nga medicina natyrore

 • Suplementet ushqimore të rekomanduara dhe vetitë e tyre

 • Dëshmi për vetë-shërimin

 • Këshilla praktike për një jetë të shëndetshme

 • Kujdes natyror dhe i shëndetshëm i trupit

 • temat që kanë të bëjnë me shëndetin dhe ushqimin

 • Recepte

 • trajtim natyral i problemeve shendetesore

 • E shume tjera!

Studioja jonë e gatimit QESH

Që të gjithë të mund të mësojnë shpejt se si të përgatisin ushqime të shëndetshme, lexuesit tanë tek ne gjithashtu do të gjejnë kanalin e video gatimit. Recetat tona nuk janë vetëm të shëndetshme, të shijshme dhe të pasura me substanca jetësore. Ato gjithashtu janë të dizajnuara në mënyrë të tillë që rrallë të marrin më shumë se 30 deri në 40 minuta kohë.

Artikujt tanë

Me artikujt tonë mbi shëndetin dhe ushqimin, ne duam t'u sigurojmë të gjithë të interesuarve informacione që do t'i ndihmojnë ata të qëndrojnë ose të bëhen të shëndetshëm me mjete të thjeshta dhe natyrore. Kur krijojmë artikujt dhe informacionet tona, ne orientohemi sa më shumë që të jetë e mundur në provat shkencore të disponueshme.

Sigurisht, nuk ka studime shkencore për çdo masë naturopatike. Por naturopatia është mijëra vjeçare dhe pasuria e përvojës në shumë metoda naturopatike të shërimit është përkatësisht e madhe. Prandaj studimet shpesh konfirmojnë vetëm atë që dihet për shumë vite. Provat ekzistuese shkencore nuk janë prova përfundimtare e efektivitetit të një mase. Dhe mungesa e provave shkencore nuk do të thotë automatikisht se një masë nuk mund të funksionojë.

Të gjithë formojnë vetë jetën dhe shëndetin e tyre

Qëllimi ynë është të inkurajojmë njerëzit dhe t'ju tregojmë se sa të fortë janë ata me të vërtetë dhe sa të fortë janë trupat e tyre për vetë-shërimin. Ne duam që njerëzit të njohin se si ata mund të formojnë dhe ndikojnë në mënyrë aktive në jetën, lumturinë dhe shëndetin e tyre. Kjo gjithashtu përfshin lëkundjen e pretendimit të vetëm të mjekësisë konvencionale. Nuk mund të ndodhë që të mos ketë rrugë tjetër përveç mjekësisë konvencionale në rast sëmundjeje dhe që njerëzit të konsiderohen të papërgjegjshëm vetëm sepse dyshojnë në këshillën e mjekut të tyre dhe duan ta vënë në dyshim dhe të informojnë veten e tyre - thjesht jo sepse ata janë përgjegjës për të tjerët dhe dëshirojnë të ndjekin mënyra më të shëndetshme në të njëjtën kohë.

Prandaj, ne tregojmë mangësitë e mjekësisë konvencionale në mënyrë që të gjithë të vendosin lirisht se cilat masa të mjekësisë konvencionale dëshirojnë të përdorin dhe cilat preferojnë nga naturopatia. Pra, nuk ka të bëjë me refuzimin e plotë të mjekësisë konvencionale, por me qenë të mirëinformuar dhe të jeni në gjendje të zgjidhni atë që ju përshtatet nga secila zonë.

Mjekësia konvencionale është e domosdoshme në mjekësinë e urgjencës, kirurgjinë dhe, mbi të gjitha, në diagnostikimin e objektivizueshëm, por për shkak të qasjes së saj të orientuar drejt simptomave, nuk është gjithmonë efektive në terapinë shkakësore të sëmundjeve kronike.

Ne përdorim kritika për të optimizuar faqen tonë

Puna dhe qasja jonë jo vetëm që gjen lexues dhe miq entuziastë, por edhe kritikë, veçanërisht nga radhët e atyre që nuk tolerojnë asnjë mundësi dhe rrugë tjetër përveç mjekësisë së bazuar në prova. Nuk është e vështirë për ne të merremi me kritika. Ne jemi të lumtur t'i marrim këto dhe të investojmë - kur është e nevojshme - shumë kohë në optimizimin e artikujve dhe përmbajtjes sonë. Sidoqoftë, ato që kushtojnë energji janë shpifjet, përfundimet e gabuara dhe gjysma e njohurive për ne dhe faqen tonë.

bottom of page