top of page
psoriasis-g05d4347f1_640.jpg

Sëmundjet

Sëmundjet e lëkurës

Këtu do të gjeni masa natyrore për sëmundjet e lëkurës.

Gjej problemin tënd të lëkurës në listën më poshtë dhe kliko mbi të për të mësuar më shumë!

Aknet
• Zgjebja dhe marimangat
• Ekzema - Neurodermitis
Psoriaza
• Sëmundje të tjera të lëkurës

bottom of page