top of page
coronavirus-g2dbfd43b1_640.jpg

Sëmundjet

Sëmundjet infektive

Çfarë mund të bëni me sëmundjet infektive të tilla si gripi, herpesi, candida ose infeksionet e traktit urinar nga këndvështrimi i naturopatisë dhe si mund t'i parandaloni këto sëmundje.

• Ethe (temperatura)
• Grip dhe ftohje
• Infeksionet
• Infeksionet mykotike

bottom of page