top of page
girl-6059889_640.jpg

Semundje mendore
Depresionet

Ilaçet me shumë efekte anësore shpesh përshkruhen për depresionin. Këtu do të gjeni alternativa natyrale dhe holistike.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

 1. Depresioni - Këto masa mund të ndihmojnë

 2. Mishi dhe sallami rrisin rrezikun e depresionit

 3. Gjumi i dobët rrit rrezikun e depresionit tek adoleshentët

 4. Studimi: Kjo dietë përmirëson depresionin pas vetëm tre javësh

 5. Vetëm kjo çokollatë ndihmon kundër depresionit

 6. Kjo substancë bimore mund të jetë e dobishme për stresin, ankthin dhe depresionin

 7. Rhodiola rosea (rrënja e trëndafilit) - vrasës i stresit dhe antidepresant natyral

 8. Rrënja e trëndafilit (Rhodiola rosea) - efektet e bimës kundër stresit

 9. Çaji grek i malit: Për depresionin, ADHD dhe demencën

 10. Shtesa dietike për depresionin: efektive apo jo?

 11. 5 -HTP - efekti, efekti anësor dhe dozimi

 12. Flora e zorrëve: shkaku i niveleve të ulëta të serotoninës

 13. Vajra esenciale për depresionin

 14. Terapia ushqyese për depresionin

 15. Depresioni nga ilaçet

 16. Efektet anësore të ilaqeve kundër depresionit (Antidepresantët)

 17. Flora e shëndetshme e zorrëve - person i shëndetshëm

 18. Dieta kundër depresionit

 19. Depresioni nga ushqimet e gatshme

 20. Rritni nivelet e serotoninës në mënyrë natyrale

 21. Pse ilaqet kundër depresionit nuk funksionojnë

 22. Mjetet bimore për depresionin

 23. Yndyrnat e përpunuara (trans) shkaktojnë depresion

 24. Serotonina - bëhuni mjeshtri i jetës tuaj shpirtërore

 25. Mungesa e yndyrnave nxisin depresionin

 26. Ritalin shkakton depresion

 27. Depresioni: Një orë stërvitje në javë parandalon

 28. Frymëmarrja jogike ndihmon me depresionin

 29. Vaj CBD për depresionin

 30. The Work e Bajron Katie - Një rrugë drejt lumturisë dhe kënaqësisë

bottom of page