top of page
Frau in den Schmerz

Sëmundjet

Dhëmbjet

Ka shumë lloje të dhimbjeve që mund të trajtohen në mënyrë efektive me masat e duhura. Ne ofrojmë informacion në lidhje me shkaqet, simptomat dhe trajtimin.

• Kokedhimbje
• Migrenë
Dhimbje shpine
• Këshilla kundër dhimbjes

bottom of page