top of page
medicine-4284012_640.jpg

Ilaçe
Ilaçet kundër depresionit

Antidepresantët në fakt duhet t’ju ​​ngrenë humorin. Por lista e efekteve anësore është e gjatë: goja e thatë, dispepsi, dhimbje koke, djersitje e tepërt, dobësi fizike dhe rrahje zemre. Lexoni më shumë ketë rreth ilaçeve kundër depresionit.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page