top of page
  • Qendra e Shëndetit

AstragalusAstragalus membranaceus (Dong Quai në Mjekësinë Kineze) përdoret kryesisht për të forcuar imunitetin dhe për të ndihmuar trupin në parandalimin e ftohjeve, gripit dhe sëmundjeve të tjera. Sidoqoftë, sipas traditës kineze, astragalus nuk duhet të merret gjatë fazës së hershme të infeksioneve. Megjithatë, mund të shmangë gripin, megjithatë, nëse merret ashtu siç fillojnë të shfaqen shenjat ose simptomat e para. Efektet e tij më të mëdha janë parandaluese.


Përdorime të tjera të propozuara janë: AIDS; arterioskleroza, efektet anësore të kimioterapisë, hepatiti kronik aktiv; diabeti; herpes gjenital; presioni i lartë i gjakut; hipertiroidizëm; dhe pagjumësia.

 

Burimet e artikullit:

  • Timeless Secrets of Health and Rejuvenation - Andreas Moritz

0 Ansichten0 Kommentare

Comentarios


bottom of page