top of page
  • Qendra e Shëndetit

Ekstrakt gjethe ulliriKy ilaç i lashtë bimor ka veti shëruese shumë të ngjashme dhe po aq të fuqishme sa Lapacho, kështu që unë do të heq dorë nga përsëritja e tyre këtu. Unë do të përmend, megjithatë, një sëmundje të veçantë për të cilën ekstrakti i gjetheve të ullirit ka efekte veçanërisht mahnitëse dhe me veprim të shpejtë-Herpes.


Në shumicën e rasteve, pesë kapsula 150 mg, ose dy Kapsula 500 mg në ditë, të marra me ushqim, ndihmon për t'i dhënë fund kësaj mundimi të dhimbshëm brenda vetëm 3-4 ditëve. Për pacientët shumë të moshuar, megjithatë, mund të zgjasë deri në një javë ose dy për shërim të plotë.


Ekstrakti i gjetheve të ullirit është një nga alternativat natyrore ndaj antibiotikëve farmaceutikë. Ajo ka qenë prej kohësh e njohur për vetitë e saj antimikrobike dhe është testuar zyrtarisht si një agjent antimikrobik, me fuqi të mjaftueshme.

 

Burimet e artikullit:

  • Timeless Secrets of Health and Rejuvenation - Andreas Moritz

9 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page