top of page
  • Qendra e Shëndetit

Gingko Biloba - Ushqimi i truritUnë gjithashtu rekomandoj Gingko Biloba, e disponueshme në shumicën e dyqaneve të ushqimit të shëndetshëm. Guarana dhe Gingko duket se plotësojnë njëra -tjetrën. Gingko konsiderohet ushqim i trurit. Me sa duket rrit rrjedhjen e gjakut në tru, duke përmirësuar kështu kujtesën dhe funksionimin e trurit. Dihet që përmirëson të gjitha llojet e problemeve të qarkullimit të gjakut dhe veçanërisht rrit rrjedhjen e gjakut në zemër, gjymtyrë, lëkurë, sy, vesh të brendshëm dhe organe të tjera. Gingko dihet se lehtëson ankthin dhe depresionin, marramendjen, dhimbjen e kokës, tringëllimën në veshët, PMS, astmën, simptomat e alergjisë dhe hepatitin. Alsoshtë gjithashtu një përmirësues natyral i humorit.

 

Burimet e artikullit:

  • Timeless Secrets of Health and Rejuvenation - Andreas Moritz

2 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page