top of page
  • Qendra e Shëndetit

Zgjedhja e dentistit të duhur


Fakti që ka ndërveprime ndërmjet dhëmbëve dhe pjesës tjetër të organizmit nuk merret parasysh në terapinë e shumicës së stomatologëve. Është krejtësisht ndryshe me dentistët me orientim natyral.

  • Ata përpiqen të mbajnë sa më të ulët stresin në trup (nëpërmjet mjekimeve, injeksioneve etj.) gjatë trajtimit.

  • Ata në thelb refuzojnë amalgamën dhe materialet e tjera toksike dentare si mbushëse.

  • Ofrojnë heqjen profesionale të mbushjeve me amalgamë.

  • Ata mund të këshillojnë për masat për eliminimin e merkurit.

  • Ata mund të këshillojnë për materialet e përputhshme mbushëse.

  • Ato zbulojnë vatrat e mundshme të dhëmbëve ose ndihmojnë pacientin të kërkojë shkaqet e mundshme të problemeve kronike shëndetësore në zonën e nofullës.

Vini re se stomatologjia holistike dhe stomatologjia normale nuk ndryshojnë për sa i përket trajnimit bazë të stomatologëve. Dentisti holistik ka vetëm trajnim shtesë, i cili është një shtesë e nevojshme urgjente për stomatologjinë konvencionale.


Çdo gjë rreth dhëmbëve gjeni duke klikuar në linkun më poshtë: 

Burimet e artikullit:

  • -

38 Ansichten0 Kommentare

Ähnliche Beiträge

Alle ansehen

Comments


bottom of page