top of page

Zgjedhja e dentistit të duhur

Fakti që ka ndërveprime ndërmjet dhëmbëve dhe pjesës tjetër të organizmit nuk merret parasysh në terapinë e shumicës së stomatologëve. Është krejtësisht ndryshe me dentistët me orientim natyral. Ata përpiqen të mbajnë sa më të ulët stresin në trup (nëpërmjet mjekimeve, injeksioneve etj.) gjatë trajtimit. Ata në thelb refuzojnë amalgamën dhe materialet e tjera toksike dentare si mbushëse. Ofrojnë heqjen profesionale të mbushjeve me amalgamë. Ata mund të këshillojnë për masat për eliminimin e merkurit. Ata mund të këshillojnë për materialet e përputhshme mbushëse. Ato zbulojnë vatrat e mundshme të dhëmbëve ose ndihmojnë pacientin të kërkojë shkaqet e mundshme të problemeve kronike shëndetësore në zonën e nofullës. Vini re se stomatologjia holistike dhe stomatologjia normale nuk ndryshojnë për sa i përket trajnimit bazë të stomatologëve. Dentisti holistik ka vetëm trajnim shtesë, i cili është një shtesë e nevojshme urgjente për stomatologjinë konvencionale. Çdo gjë rreth dhëmbëve gjeni duke klikuar në linkun më poshtë: Semundjet e gojes dhe te dhembeve (qendra-e-shendetit.com) Burimet e artikullit: -

Zgjedhja e dentistit të duhur
bottom of page