top of page
Image by Lucaxx Freire

Sëmundjet
Psorioza

Psoriaza është një sëmundje autoimune ku sistemi juaj imunitar del jashtë kontrollit dhe bën që qelizat e lëkurës të rriten shumë shpejt. Rezultati është lëkura e kuqe e mbuluar me luspa argjendi. Informacione për psoriazën, Trajtimi, Simptomat, Shkaqet.

bottom of page