top of page
Image by Alex Motoc

Mëngjese
Qulle (Porridge)
Qull është një lloj drithëra mëngjesi i bërë nga tërshërë të zier dhe ujë ose një zëvendësues qumështi. Përbërësit dhe stili i gatimit përcaktojnë se çfarë lloj qulli bëhet. Qullet mund të hahen të nxehtë ose të ftohtë dhe të kripur ose të ëmbël.
Këtu mund të shihni përpilimin e recetave tona më të mira të qulleve, të cilat mund t'i bëni shpejt dhe lehtë.

bottom of page