top of page

Biblioteka

Varësia

Këtu do të gjeni informacione mbi varësitë në lidhje me ushqimin dhe varësia ndaj kafeinës, sheqerit, alkoolit ose nikotinës. Cigaret elektronike janë gjithashtu një temë këtu.

• Alkooli
• Kafeina
• Nikotina
• Varësia nga sheqeri

Image by Inspa Makers
bottom of page