top of page

Ushqimi

Lëndë ushqyese

Përmbledhje e lëndëve ushqyese më të rëndësishme dhe substancave vitale: proteina, yndyrna, karbohidrate dhe fibra.

• Fibra
• Yndyrnat
• Karbohidratet
• Proteinat

mediterranean-cuisine-2378758_640.jpg
bottom of page