top of page
Image by Leon Gao

Naturopatia
Mjekësia Tradicionale Kineze (TCM)

Mjekësia Tradicionale Kineze është një sistem i lashtë shërues që është praktikuar në Kinë për shekuj me radhë. Ai bazohet në kujdesin holistik në të cilin klienti merr trajtime që janë të përshtatura për nevojat e tij fizike, emocionale, shpirtërore dhe energjike.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page