top of page
Image by ja ma

Pastrimet trupore
Ndryshimi i ushqimit

Ju filloni me ndryshimin e dietës. Në fund të fundit, ushqimi i duhur është baza që trupi të jetë në gjendje të pastrohet fare. Nëse ai vazhdon të jetë i ngarkuar me dietën e zakonshme, ai nuk mund të përqendrohet në detoksifikimin dhe eliminimin. Dieta nuk duhet të jetë një barrë shtesë, ajo duhet të lehtësohet.

Përveç kësaj, vetëm një dietë e përshtatshme mund të motivojë trupin të detoksifikohet dhe gjithashtu të evakuojë toksinat. Ai i siguron atij substanca të rëndësishme jetike, si p.sh Antioksidantë që parandalojnë dëmtimin nga produktet e mbeturinave apo lëndët e para që i nevojiten trupit për të prodhuar enzima detoksifikuese dhe sigurisht për të ndërtuar qeliza të reja të shëndetshme. Në të njëjtën kohë, kjo do të thotë që nuk keni pse të agjëroni gjatë një procesi pastrimi në mënyrë që të jeni në gjendje të hiqni produktet e mbeturinave.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page