top of page
matcha-powder-g09f1e3014_640.jpg

Naturopatia
Pastrimi i zorrëve

Pastrimi natyral i zorrëve përdoret për të pastruar dhe detoksifikuar sistemin tretës. Kjo bëhet duke pastruar zorrët, si dhe duke ndërtuar florën e zorrëve duke përdorur prebiotikë ose probiotikë.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page