top of page
Image by Maarten van den Heuvel

Ushqimi

Planet e të ushqyerit

Këtu do të gjeni plane ushqyese për humbje peshe, pastrim dhe detoksifikim, por edhe plane ushqimore për artrozë, reumatizëm, Hashimoto dhe sëmundje të tjera.

• Plani ushqyes i pasur me hekur
• Plani ushqyes për artrozën
• Terapia ushqyese për depresionin
• Ulja e presionit të lartë të gjakut me të ushqyerit
• Plani i të ushqyerit me karbohidrate të ulëta
• Plani i ushqimit vegan

bottom of page