top of page
Image by Tim Mossholder

Naturopatia
Rekomandimet nga Qendra e Shendetit

Qendra e Shëndetit është në përpilim të një dokumenti për përmbledhjen e të gjithë mjekëve alternativ, nutrocionisteve, dietologëve dhe të gjitha shërbimeve tjera shëndetësore që promovojnë shëndetin holistik dhe që pikesëpari përmbushin kriterin tonë themelor për rekomandim, i cili është: „Karakateri dhe ana njerëzore“.

 

Qellimi eshte shperndarja e ketij dokumenti me miqt qe jane te orientuar me mjekesin alternative. Keshtu perfitojne te gjithe: profesionistet me karakter te mirë por para se gjithash njerezit qe duan shendet dhe vitalitet, performancë dhe fuqi jetësore si për trupin ashtu edhe per mendjen dhe shpirtin.

 

Me poshte lista e rekomandimeve nga Qendra e Shendetit.

Mentor Dida - kliko ketu!

Dr Ismail Lutolli - kliko ketu!

Blerina Bombaj - kliko ketu!

 

Mentor Dida

Rekomandim - Mentor Dida (Ndryshimtarët)

 

Ushqimi për mendjen dhe shpirtin - njera nga shtyllat e shendetit holistik

 

Trupi dhe shpirti janë një njësi. Një trup i sëmurë ngarkon edhe shpirtin, sikurse shpirti i sëmurë ngarkon edhe trupin! Nuk ka asgjë që njëri mund të bëjë që tjetri nuk e di. Trupi dhe shpirti janë një njësi. Ata mund ta bëjnë njëri-tjetrin të sëmurë. Gjithashtu mund të shërojnë njëri-tjetrin. Për këtë arsye gjatë procesit të shërimit te çdo sëmundje psiçike duhet gjithnjë të konsiderohet në terapi dhe nuk duhet të shpërfillet. Vetëm duke përfshirë situatën psikike, trupi mund të rivendosë dhe riaktivizoj fuqin vetëshëruese. Frymarrja e qetë gjatë një meditimi, praktikimi i Yoges, lutja jane disa masa që ushqejnë shpirtin.

 

Nje pune jashtzakonisht te mirë qe ndihmon dhe kontribon ne shendetin mendor dhe shpirteror eshte duke e bo Mentor Dida

 

Qendra e Shëndetit rekomandon Mentor Dida jo vetem per nga aftesia e tij profesionale, por aq me shume sepse ai permbush kriterin tone themelor per rekomandim, i cili eshte: „Karakateri dhe ana njerëzore“.

 

Me poshte qe ju te mund te informoheni me shume rreth Mentor Dida dhe sherbimeve te tij  po e bashkangjesim profilin e tij ne FB te cilin mund ta gjeni permes ketij linku: 

https://www.facebook.com/didamentor

E falenderojme Mentor Dida per punen e tij e cila eshte ne dobi te shendetit holistik.

A njihni edhe ju mjek tille alternativ ne Kosove apo Shqiperi apo ne vendet tjera shqipefolese? Atehere ju mund te na jipni te dhanat duke na shkruar nje mesazh permes linkut me poshte.

Keshtu perfitojne te gjithe: profesionistet me karakter te mirë por para se gjithash njerezit qe duan shendet dhe vitalitet afatgjate.

 

Kontakti | Qendra e Shëndetit (qendra-e-shendetit.com)

 

Faleminderit.

Dr Ismail Lutolli

Rekomandim - Dr Ismail Lutolli, Pediater (Familja dhe Shendeti)

Qendra e Shëndetit rekomandon Dr. Ismail Lutollin jo vetem per nga aftesia e tij profesionale si mjek alternativ, por aq me shume sepse ai permbush kriterin tone themelor per rekomandim, i cili eshte: „Karakateri dhe ana njerëzore“.

 

Permes linkut me poshte ju mund te informoheni me shume rreth Dr Ismail Lutollit po e bashkangjesim profilin e tij ne FB Te cilin Mund ta gjeni permes ketij linku: https://www.facebook.com/drismaillutolli

 

E falenderojme Dr Lutollin per punen e tij e cila eshte shembull se si duhet te jete nje mjek dhe urojme qe sa me shume mjek ti bashkangjiten punes se tij.

A njihni edhe ju mjek tille alternativ ne Kosove apo Shqiperi apo ne vendet tjera shqipefolese? Atehere ju mund te na jipni te dhanat duke na shkruar nje mesazh permes linkut me poshte.

Keshtu perfitojne te gjithe: profesionistet me karakter te mirë por para se gjithash njerezit qe duan shendet dhe vitalitet afatgjate.

 

Kontakti | Qendra e Shëndetit (qendra-e-shendetit.com)

 

Faleminderit.

Blerina Bombaj

Rekomandim - Blerina Bombaj, dietologe (Ne Jemi Cfare hame)

Ne Jemi Cfare hame - thote nje fjale e urte por edhe Blerina Bombaj! 

Për këtë jemi 100% dakord me Blerina Bombajn.

 

Nje pune jashtzakonisht te mirë qe ndihmon dhe kontribon ne shendetin holistik eshte duke e bo Blerina Bombaj.

 

Qendra e Shëndetit rekomandon Blerinën jo vetem per nga aftesia e saj profesionale, por aq me shume sepse ajo permbush kriterin tone themelor per rekomandim, i cili eshte: „Karakateri dhe ana njerëzore“.

 

Me poshte qe ju te mund te informoheni me shume rreth Blerinës dhe sherbimeve te saj po e bashkangjesim profilin e saj ne FB te cilin mund ta gjeni permes ketij linku: 

https://www.facebook.com/blerina.bombaj

E falenderojme Blerinën per punen e saj e cila eshte ne dobi te shendetit holistik.

A njihni edhe ju mjek tille alternativ ne Kosove apo Shqiperi apo ne vendet tjera shqipefolese?

Atehere ju mund te na jipni te dhanat duke na shkruar nje mesazh permes linkut me poshte.

Keshtu perfitojne te gjithe: profesionistet me karakter te mirë por para se gjithash njerezit qe duan shendet dhe vitalitet afatgjate.

 

Kontakti | Qendra e Shëndetit (qendra-e-shendetit.com)

 

Faleminderit.

bottom of page