top of page
Woman on blurred background using digital x-ray of human intestine holographic scan projec

Sëmundjet

Sëmundjet gastrointestinale (Sëmundjet e zorrëve)

Këtu do të gjeni masa holistike për sëmundjet gastrointestinale siç janë gazrat e stomakut, inflamacionet e zorrëve, diarra, Leaky Gut (sindroma e zorres rrjedhese), dysbiosa, problemet me lukth, Morbus Crohn, sindroma e zores se irrituar, kapslleku,semundja celiake, problemet me tretje, si dhe probleme tjera gastrointestinale.

Gazrat e stomakut
• Sëmundje kronike inflamatore të zorrëve
• Siklet në zorrë
Hemorroidet

Diarre (shkumja e barkut)
Dysbiosa
Leaky Gut - Sindroma e zorres rrjedhese
Problemet me stomak (lukth)
Morbus Crohn
• Sindroma e zorrës së irrituar
Problemet me tretje - Dispepsi
Kapsllëku
Sëmundja Celiake
Gastriti
• Sëmundje tjera gastrointestinale

bottom of page