top of page
Image by Daniela Alchapar

Ushqimi

Minerale dhe elementë gjurmë

Këtu do të gjeni informacione interesante për mineralet më të rëndësishme dhe elementët gjurmë.

• Kalcium
• Hekuri
• Magnez
• Minerale të tjera dhe elementë gjurmë

bottom of page