top of page
Image by Margaret Jaszowska

Pastrimet trupore
Pastrimi i limfës

Një pastrim limfatik holistik është një nga masat më të rëndësishme për shërimin dhe parandalimin e sëmundjeve të të gjitha llojeve. Simptomat e padëmshme për një bllokim limfatik janë sytë e fryrë, këmbët e rënduara dhe rrugët e frymëmarrjes të bllokuara. Megjithatë, një sistem limfatik me defekt mund të shkaktojë gjithashtu sëmundje serioze. Ne shpjegojmë se si mund të kryeni një pastrim holistik të limfës.

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page