top of page
 • Qendra e Shëndetit

Arkivi i buletinit

Aktualisiert: 28. Feb. 2023

Ju mund të lexoni buletinet e mëparshme në arkivin tonë të buletinit. Nëse e keni fshirë aksidentalisht një nga buletinet tona ose sapo jeni abonuar në buletinin tonë dhe dëshironi të shihni se çfarë ishte interesante në buletinet e mëparshme, jeni të ftuar përzemërsisht të shfletoni arkivin tonë të buletinit. Argëtohuni shumë me të


Nëse ju akoma nuk keni abonuar buletinin tonë, atëher ju keni mundësi të abononi falas atë përmes linkut të mëposhtëm. Ju do të merrni informacione interesante në lidhje me shëndetin dhe të ushqyerit 1x në muaj.


Arkivi i buletinit - tema shëndetësore


Buletini 02/2023 - Dielli - origjina e jetës në tokë


Temat tona të buletinit:

 • Dielli - Burimi i jetës në Tokë (Pjesa 1)

 • Fuqitë mrekulluese shëruese të rrezeve UV (Pjesa 2)

 • A mundet rrezatimi UV të parandalojë dhe kurojë kancerin e lëkurës? (Pjesa 3)

 • Sa më shumë UV, aq më pak kancer (Pjesa 4)

 • Tani edhe mjekët dhe shkencëtarët thonë: "Nuk është e vërtetë!" (Pjesa 5)Buletini 03/2022 - Pastrimet trupore


Temat tona të buletinit:

 • Planifikuesi i pastrimeve trupore - në çfarë rendi të pastroni trupin tuaj

 • Ushqimi alkalin - kjo është arsyeja pse është i shëndetshëm

 • Deacidifikimi i trupit

 • Pastrimi i zorrëve- Udhëzues falas

 • Pastroni limfën - në mënyrë holistike

 • Pastrimi holistik i mëlçisë

 • Pastrimi holistik i veshkave

 • Detoksifikimi holistik


Buletini 02/2022


Temat tona të buletinit:

 • Çaji jeshil - Një çaj për jetën

 • Agjërimi alkalik: udhëzimet

 • Udhëzues për detoksifikimin

 • Uji i pijshëm - Terapia më e mirë nga të gjitha

 • Mrekullia e kripës së parafinuar

 • Tigan me patate dhe speca

 • One-Pot-Pasta (Makarona në një tenxhere)


Buletini 01/2022


Temat tona të buletinit:

 • 6 këshilla se si të merreni me frikën nga koronavirusi

 • Vitamina D - marrja e duhur

 • Kjo dietë do të zvogëlojë rrezikun tuaj nga Covid-19

 • Parandalimi i Covid-19: a është vaksinimi opsioni i vetëm?

 • Dieta pas vaksinimit

 • Studimi: Mungesa e vitaminës D në 80 përqind të pacientëve me Covid 19

 • Kështu forconi ju sistemin tuaj imunitar

 • Çaj me erëza si përforcues imunitar


Buletini 12/2021


Temat tona të buletinit:

 • 6 këshilla se si të merreni me frikën nga koronavirusi

 • Vitamina D - marrja e duhur

 • Kjo dietë do të zvogëlojë rrezikun tuaj nga Covid-19

 • Parandalimi i Covid-19: a është vaksinimi opsioni i vetëm?

 • Dieta pas vaksinimit

 • Studimi: Mungesa e vitaminës D në 80 përqind të pacientëve me Covid 19

 • Kështu forconi ju sistemin tuaj imunitar

 • Çaj me erëza si përforcues imunitarArkivi i buletini - recetat


Nëse ju akoma nuk keni abonuar buletinin tonë të recetave, atëher ju keni mundësi të abononi falas atë përmes linkut të mëposhtëm. Ju do të merrni përmbledhje recetash 1x në muaj.


Buletini i recetave 01/2022


Makaronat mund të kombinohen në mënyrë perfekte me përbërësit e stinës - për shembull me kanterela dhe lakër jeshile ose me spinaq dhe lakër kineze. Zëvendësuesi vegan i parmezanit u jep këtyre pjatave prekjen e fundit. Nëse zgjidhni edhe versionin integral të makaronave, do të furnizoni trupin tuaj edhe me substanca të vlefshme jetësore!

180 Ansichten0 Kommentare

Comentarios


bottom of page