top of page

Sëmundjet

Sëmundjet tjera

Image by National Cancer Institute

Ketu do te gjeni informacionne rreth sëmundjeve tjera si mbipesha, sëmundjet e syve, autizmi, apari ëvizës, mëlcia e dhjamosur, sëmundjet e gojës dhe dhëmbëve, çrregullimet nervore, sëmundja e veshkave ku shpjegojmë se si mund të përdorni naturopatinë për të lehtësuar simptomat tuaja.

• Mbipesha (obeziteti)
• Sëmundjet e syve
Autizmi
• Sistemi musculoskeletal - aparati levizes
Mëlçia e dhjamosur
• Mangësitë
• Sëmundjet e gojës dhe dhëmbëve
• Çrregullimet nervore
• Sëmundjet e veshkave
• Sëmundjet neurodegjenerative
• Pagjumësia

• Sëmundje të tjera (Veshi, hunda)

bottom of page