top of page

Workshop - Seminar “Humb peshë shëndetshëm dhe pa dieta" me Fisnik Komoni - Merrni biletën tuaj tani!

Image by Austin Distel

Shneta jote është puna jote! Merre atë n’dorën tënde!

Klientët e tanë janë njerëz të ndershëm me dhunti e talente të mëdha që janë të dobishme për njerëzimin, por kanë probleme shëndetësore, u mungon vitaliteti dhe energjia jetësore dhe janë të lodhur duke u trajtuar vetëm në mënyrë simptomatike.

Me këshillat e tona shëndetësore holistike, ne te trajnojmë ty se si ta merrësh shëndetin tënde në dorën tënde, ta kthesh kahjen e zhvillimit të problemeve tuaja shëndetësore dhe ta ndihmosh trupin tënd të gjejë rrugën e tij drejt kthimit të vitalitetit, performancës, dhe fuqisë jetësore, në mënyrë që të mund të vazhdosh të jesh në ndihmë të njerëzimit me dhuntit dhe talentet tuaja dhe ta bësh këtë botë edhe më të bukur.

Zbulo me shume
Sherbimet

Cili problem shëndetësor po të shqetëson? Gjeje problemin tënd më poshtë dhe kliko mbi të për të mësuar më shumë se si ti vetë mund të bësh shumë!

bottom of page