top of page
Image by Sanket Shah

Llojet e recetave
Receptet Ayurveda
Ayurveda bën dallimin midis tre llojeve kushtetuese, të cilat quhen dosha: Vata, Pitta dhe Kapha. Nga pikëpamja Ayurvedic, një çekuilibër i doshave mund të çojë në obezitet, keqtrajtim dhe sëmundje. Recetat tona Ayurvedic balancojnë doshas dhe ju ndihmojnë të qëndroni të shëndetshëm dhe të hollë. Në të njëjtën kohë, gjashtë shijet duhet të përfaqësohen në çdo vakt Ayurvedic, nëse është e mundur: e ëmbël, e thartë, e kripur, astringent, e hidhur dhe pikante, e cila arrihet përmes kombinimit të veçantë të ushqimeve dhe erëzave Ayurvedike të përdorura. Në këtë mënyrë shmangen mbetjet, ndërsa forcohet zjarri tretës dhe harmonizohet metabolizmi.
Këtu mund të shihni përpilimin e recetave tona më të mira Ayurveda të të gjitha kategorive, të cilat mund t'i bëni shpejt dhe lehtë.

bottom of page