top of page
Image by Ulvi Safari

Llojet e recetave
Receptet alkaline
Me një dietë alkaline, hahen vetëm ushqime alkaline (p.sh. perime) - ushqimet që formojnë acid (p.sh. mishi), nga ana tjetër, shmangen plotësisht. Qëllimi i një diete alkaline është një ekuilibër i balancuar acid-bazë, një furnizim i mirë i substancave vitale, një lehtësim i sistemit imunitar dhe forcimi i detoksifikimit të vetë trupit. Në këtë mënyrë, parandalohen sëmundjet kronike dhe shenjat e plakjes. Këtu do të gjeni një sërë recetash alkaline të të gjitha kategorive, të shijshme dhe të shëndetshme, të cilat mund t'i bëni shpejt dhe lehtë.

bottom of page