top of page
woman-g5492ad217_640.jpg

Naturopatia
Ayurveda

Ayurveda, mjekësia e lashtë indiane është e njohur për metodat e saj të trajtimit holistik. Sipas Ayurveda, njohja e gjendjes individuale është thelbësore për një jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Nëse e njohim natyrën tonë, ne mund të përmbushim nevojat tona fizike dhe potencialin mendor në një mënyrë pozitive. Tre të ashtuquajturat dosha (Vata, Pitta, Kapha) përcaktojnë cilësitë dhe formën e shprehjes së trupit dhe mendjes

Më poshtë të gjitha artikujt rreth kësaj teme (thjesht klikoni mbi artikullin e dëshiruar):

bottom of page