top of page
sad-2042536_640.jpg

Sëmundjet
Semundje mendore (psikike)

Këtu do të gjeni informacione dhe masa holistike për sëmundjet mendore siç janë ADHS, frika - ankthi, bournout, depresione, alzheimer dhe demenca, pagjumesia, stresi si dhe semundje tjera mendore.

bottom of page